Bageriet holder lukket d. 1/12 samt uge 50 og 52 2018. Det vil ikke være muligt at bestille brød i denne periode. Eksistrende abonemmenter vil blive sat på pause.

Råvarer

Vi bruger udelukkende økologiske råvarer. 

Vores holdning til råvarerne er, at de skal være af den bedst mulige kvalitet. Derfor samarbejder vi med den økologiske gård Gyrup, som leverer korn til vores produktion. Det er af stor faglig værdi at kunne følge råvaren på så tæt hold over året og endda komme med ønsker til hvilke kornsorter det kunne være interessant at afprøve. På den måde har vi fået mulighed for at arbejde med kornsorter som Ølandshvede, Spelt og Emmer. Kornet maler vi selv til mel på vores stenmølle.

Vi bruger ikke margarine - vi bruger smør. Vi har valgt økologisk usaltet smør fra Naturmælk

Vi bruges ikke tilsætningstoffer. Generelt er vores produkter rene. Industrien har udviklet utallige produkter, som medvirker til at gøre bagerens liv lettere og produkterne mere ensartede og lettere at producere og håndtere. Vi har valgt ikke at gøre brug af sådanne produkter af flere årsager og lever med at vores produkter ikke altid er ens, det er en del af charmen.